Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Aptus Zobrazit větší

Aptus Apto-flex Equine Vet sirup

Aptus APTO-FLEX sirup je veterinární nutriční doplněk pro koně, zajišťující výživu a regeneraci chrupavek a vazů v kloubech.
Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

1 490 Kč

59,21 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

1 460 Kč 58,03 €

cena po bezplatné registraci

1 416 Kč 56,25 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Aptus Apto-flex Equine Vet sirup

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Barny´s

40077_APTUS_1000

Nový produkt

Podobné produkty

Aptus Apto-flex

Podporuje zdravé klouby a strukturu kloubů, podporuje pohyblivost a udržuje flexibilitu. Po chirurgických ortopedických zákrocích — zrychlení a usnadnění hojení, při osteoartritidě, u koní s vývojovým onemocněním kloubů, u koní se sníženou pohyblivostí (např. při bolestivosti pohybového systému) a špatnou jezditelností — snížení bolestivosti.

Preventivní podávání

Před a po závodní sezoně, během intenzivní tělesné zátěže (u sportujících koní, během tréninku, při závodech), u všech koní pro udržení dobré funkce pohybového systému - výživa, ochrana a regenerace chrupavek a vazů v kloubech, zlepšení pohyblivosti, prevence artritidy.

Terapeutické podávání

Po chirurgických ortopedických zákrocích - zrychlení a usnadnění hojení, při osteoartritidě, u koní s vývojovým onemocněním kloubů, u koní se sníženou pohyblivostí (např. při bolestivosti pohybového systému) a špatnou jezditelností - snížení bolestivosti při pohybu, po úrazech a zraněních pohybového systému - usnadnění pohyblivosti kloubů, zpomalení progrese artrózy.

Doporučené dávkování

  • Hmotnost koně do 250 kg - 15 ml 1x denně
  • Hmotnost koně nad 250 kg - 30 ml 1x denně

Upozornění

Uchovávejte při pokojové teplotě (15-25 oC). Lze uchovávat i v chladu (8-15 oC). Uchovávejte mimo dosah dětí a zvířat. Uchovávejte v původním obale.

Voda, glukózo-fruktózový sirup, vepřový hydrolyzovaný kolagen (13,5 %), D-glukosamin sulfát 2KCL (2,2 %), chondtroitin sulfát (1,1 %), metylsulfonylmetan - MSM (0,8 %), kyselina hyaluronová (0,24 %), brusinkový extrakt (0,04 %), konzervanty (kyselina citrónová, sorban draselný), barvivo (karamel) (<1 %).

100 ml
Hydrolyzovaný kolagen 16 700 mg
Glukosamin sulfát 2 700 mg
Chondroitin sulfát 1 300 mg
MSM 1 000 mg
Kyselina Hyaluronová 300 mg
Brusinkový extrakt 50 mg

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Aptus Apto-flex Equine Vet sirup

Aptus Apto-flex Equine Vet sirup

Aptus APTO-FLEX sirup je veterinární nutriční doplněk pro koně, zajišťující výživu a regeneraci chrupavek a vazů v kloubech.