Katalog produktů
Titanus_alator_kapsle Zobrazit větší

TITANUS Alator kapsle (500 kapslí)

Ideálně vyladěný přípravek pro klouby, chrupavky a vazy jehož přednosti a blahodárné účinky potvrdili naši přední sportovci. Výhodné balení 500ks.

Více informací

59 ks

799 Kč

31,75 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

783 Kč 31,12 €

cena po bezplatné registraci

759 Kč 30,16 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS Alator kapsle (500 kapslí)

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

66101_ALA_500_KAP

Nový produkt

ALATOR — to nejlepší pro vaše klouby

Komplexní kloubní výživa obsahující vitamín C zmírňuje bolest, podporuje flexibilitu pohybu a zabraňuje poškozování kloubů. Přispívá k tvorbě kolagenu, obsahuje účinné látky určené k regeneraci kloubních chrupavek, kostí a tkání. Doplněk stravy je užíván v tabletách.

Dále napomáhá ke:

  • Celkovému zlepšení kondice
  • Zpomalení až zastavení poškozování kloubních chrupavek
  • Zlepšení fyzické výkonnosti

Doporučené dávkování:

Doporučuje se užívat 2-6 kapslí denně. Jako prevence postačí 2 kapsle denně. Při středních obtížích se užívají 4 tablety denně. Při bolestivých stavech se užívá 6 kapslí denně. Tablety se přijímají ráno a večer. Maximální denní povolená dávka je 6 kapslí. Zapíjíme dostatečným množstvím tekutin.

Omezení: Není určeno pro děti a těhotné ženy a pro osoby s nesnášenlivostí na některou ze složek. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte nejvyšší denní dávku.

Složení (v kapsli):

  • Glukosamin sulfát (315 mg) – sloučenina vznikající z glukózy podporující pružnost chrupavky
  • MSM (280 mg) (methylsulfonylmethan) – tato organická sloučenina, zmírňuje záněty kloubů, zvláčňuje vazivo a celkově podporuje zdraví kloubního aparátu
  • Chondroitin sulfát (115 mg) – polysacharid vznikající z glukosaminu má blahodárné účinky proti bolesti, zánětu a artróze projevující se po 4-6 týdnech užívání
  • Kyselina askorbová (17 mg) – je esenciální vitamínem každého lidského těla, která přispívá k tvorbě kolagenu pro zlepšenou funkci chrupavek, kostí a tkání.

Skladování:

Skladujte mimo dosah dětí a slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C.

Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.

Výrobce: FitnessDK, s.r.o. 17. listopadu 814, Červený Kostelec 549 41.

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness - to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy. 

Názor odborníka

Skvělý preparát, který bych přirovnal k základnímu kameni v péči o vaše pohybové ústrojí. Tento vysoce účinný přípravek, vřele doporučuji všem aktivním sportovcům, kteří své tělo, zejména pak klouby pravidelně namáhají. Z mé zkušenosti mohu říct, že účinky se projevují přibližně po 4-6 týdnech. Alator pomohl spoustě mých klientům předcházet bolestem a zánětům. Už nemusíte mít obavy, že vás bolest vyřadí ze hry, můžete bez omezení budovat svalovou hmotu a pracovat na své vysněné postavě.

Aleš Lamka

Aleš Lamka, online trenér, absolutní mistr Evropy games classic bodybuilding

Glukosamin sulfát, MSM (methylsulfonylmethan), hydrolyzovaný vepřový kolagen, chondroitin sulfát, kyselina askorbová, stearan hořečnatý, želatinová tobolka.

Tabulka nutričních hodnot ve 100 g v 1 tabletě
Energetická hodnota (kcal) 194 kcal 1,75 kcal
Energetická hodnota (kJ) 817 kJ 7,35 kJ
Tuky celkem 0,023 g 0,207 mg
Sodík 25 mg 0,225 mg
Sacharidy 32,31 g 291 mg
Bílkoviny 16,4 g 148 mg
Vláknina 0,05 g 45 mg
Sůl 0,07 g 63 mg
látka mg v tabletě g ve 100 g
Hydrolyzovaný kolagen 150 16,67
Glukosamin sulfát 315 35
Chondroitin sulfát 115 12,78
MSM 280 31,11
Vitamín C 17 1,89

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS Alator kapsle (500 kapslí)

TITANUS Alator kapsle (500 kapslí)

Ideálně vyladěný přípravek pro klouby, chrupavky a vazy jehož přednosti a blahodárné účinky potvrdili naši přední sportovci. Výhodné balení 500ks.

Podobné produkty