Katalog produktů

Extrifit - Protein Caffé Isolate 90 - 31,3 g

Protein Caffé Isolate 90 je vynikajícím pomocníkem pro stimulaci organismu a pro budování a udržení svalové hmoty.

Více informací

6 ks

36 Kč

1,43 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

35 Kč 1,40 €

cena po bezplatné registraci

34 Kč 1,36 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Extrifit - Protein Caffé Isolate 90 - 31,3 g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Extrifit

40013_P_CAFFE

Nový produkt

Extrifit Protein Caffé Isolate 90

Protein Caffé Isolate 90 je vynikajícím pomocníkem pro stimulaci organismu a pro budování a udržení svalové hmoty. Nápoj vyniká úžasnými nutričními hodnotami!
Protein Caffé Isolate 90 obsahuje 100% kávu + 90% proteinový izolát CFM + kofein a maličké množství sladidla. A to je vše! Žádné přídatné látky, žádná ochucovadla, prostě nic, co by navyšovalo nežádoucí tuk nebo cukr.

Jako proteinovou složku Protein Caffé Isolate 90 jsme zvolili mimořádně kvalitní 90% syrovátkový izolát CFM s velmi vysokým obsahem BCAA a špičkovou stravitelností. Zvlášť pečlivě jsme se věnovali výběru kvalitní instantní kávy s obsahem 2 % přírodního kofeinu a lahodnou chutí. Káva je zastoupena v produktu Protein Caffé Isolate 90 ve velmi vysokém množství, a to 10 %.

Káva obsahuje přírodní kofein. Kofein je látka, která působí jako energizér. Stimuluje centrální nervovou soustavu a díky tomu jste pak lépe připraveni jak na mentální, tak na fyzický výkon. Běžná káva neobsahuje ale takové množství kofeinu, které je potřebné pro skutečně znatelnou stimulaci u pokročilých sportovců nebo kulturistů. Proto jsme ke kávě obsažené v Protein Caffé Isolate 90 přidali ještě správnou dávku kofeinu tak, aby jeho celkový obsah ve výrobku byl 100 mg v každé dávce.

Naprosto odhalujeme složení produktu do nejmenšího detailu. Nic neskrýváme a Vy přesně víte, co pijete. To je v dietním režimu, kdy počítáte každý gram potravin, absolutně důležité.

Protein Caffé Isolate 90:

je mimořádně vhodným prvním nápojem dne
probudí Vás a současně Vám dodá 25 g naprosto čistých a nejlépe stravitelných bílkovin z 90% syrovátkového izolátu CFM
ideální stimulační protein kdykoli během dne
je neskutečně chutný, napěněný kávový a proteinový nápoj!
žádný cukr
žádný tuk
Protein Caffé Isolate 90 si oblíbíte. Je to opravdová pochoutka s napěněnou konzistencí a chutí kávy frappé. A to zcela dietní a současně plná proteinů a BCAA. Příprava nápoje je mimořádně jednoduchá. Vysypete obsah sáčku do 200 ml vody a vyšejkrujete. Čím déle budete šejkrovat, tím hustší pěnu nápoj vytvoří. Příprava zabere jen pár sekund. Pro dokonalé osvěžení třeba v letních parnech doporučujeme vyšejkrovat si nápoj s několika kostkami ledu.

Není třeba dalšího popisování… ochutnejte a poznáte sami. Geniální nápoj bez cukru a bez tuku, se 100 mg kofeinu, s vynikající pravou kávou a 25 gramy bílkovin!

Protein Caffé Isolate 90 jsme pro Vás připravili v jednorázových sáčcích pro přesné dávkování. Výhodou jednorázových sáčků je hygienické balení a také možnost vzít si potřebný počet sáčků s sebou na cesty.

V den tréninku užívejte cca jednu hodinu před tréninkem (pokud jej budete pít na lačný žaludek, pak cca 30 minut, protože nástup účinku je rychlejší). V období rýsování možno užívat i v dny tréninkového volna pro podporu spalování podkožního tuku a snížení pocitu únavy. V takovém případě užívejte Protein Caffé Isolate 90 ráno nebo dopoledne, eventuálně brzy odpoledne. Mějte na paměti, že v případě konzumace ve večerních hodinách by stimulační účinek kofeinu mohl způsobit narušení Vašeho spánkového režimu.

Doporučené dávkování:

denní dávka je 1 sáček 60 minut před výkonem nebo ráno, popř. dopoledne (nikdy ne v době blížícího se spánku)
obsah sáčku rozpusťte ve 200 ml studené vody, ideálně s několika kostkami ledu
určeno k okamžité konzumaci

Upozornění:

není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy
není vhodné pro osoby s vysokým krevním tlakem či jinými kardiovaskulárními potížemi
Obsahuje kofein, obsah kofeinu v jedné dávce 100 mg. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Dodržujte při užívání tohoto výrobku pitný režim. Nekombinujte s alkoholem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Upozornění pro alergiky: výrobek obsahuje bílkoviny z kravského mléka včetně laktózy, sóju.

instantní 90% syrovátkový proteinový izolát CFM, instantní káva s obsahem 2 % přírodního kofeinu (káva tvoří 10 % obsahu výrobku), kofein bezvodý přídatné látky: sukralóza (sladidlo), sójový lecitin (emulgátor)

Tabulka nutričních hodnot 31,3 g
energetická hodnota 471 kJ/112 kcal
bílkoviny 25 g
sacharidy 2,8 g
- z toho cukry 0 g
tuky 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
vláknina 0 g
sůl 0,16 g
instantní 90% syrovátkový proteinový izolát CFM 28,1 g
instantní káva s obsahem 2 % přírodního kofeinu 3,13 g
- z toho přírodního kofeinu 62,6 mg
kofein bezvodý 37,4 mg
kofein celkem 100 mg
Profil aminokyselin: 31,3 g
L-valin 1286 mg
L-isoleucin 1619 mg
L-leucin 2548 mg
L-lysin 2476 mg
L-methionin 548 mg
L-tryptofan 500 mg
L-threonin 1667 mg
L-fenylalanin 714 mg
L-alanin 1119 mg
kys. Asparágová 2714 mg
kys. glutamová 4166 mg
L-histidin 405 mg
L-prolin 1405 mg
L-tyrosin 714 mg
L-arginin 500 mg
L-cystein 619 mg
Glycin 429 mg
L-serin 1048 mg
BCAA celkem 5452 mg
aminokyselin celkem 24474 mg

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Extrifit - Protein Caffé Isolate 90 - 31,3 g

Extrifit - Protein Caffé Isolate 90 - 31,3 g

Protein Caffé Isolate 90 je vynikajícím pomocníkem pro stimulaci organismu a pro budování a udržení svalové hmoty.

Podobné produkty