Katalog produktů
Scitec 100% Whey Protein Professional 500 g Zobrazit větší

Scitec 100% Whey Protein Professional 500 g

Whey Protein Professional od společnosti Scitec Nutrition obsahuje 73 % proteinů, kde základním surovinovým zdrojem je výhradně mléčná syrovátka.

Více informací

7 ks

380 Kč

15,01 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

372 Kč 14,71 €

cena po bezplatné registraci

361 Kč 14,26 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Scitec 100% Whey Protein Professional 500 g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Scitec Nutrition

Nový produkt

Scitec 100% Whey Protein Professional

Scitec 100% Whey Protein Professional je chutný protein vyroben z kvalitního syrovátkového koncentrátu a syrovátkového izolátu. Do proteinu byly navíc přidány extra aminokyseliny a trávicí enzymy. Syrovátkový protein podporuje růst svalů, jejich ochranu a urychluje regeneraci po náročném tréninku. Pro tyto vlastnosti je velmi oblíbený u sportovců. 100% Whey Protein Professional se vyznačuje vynikajícím aminokyselinovým profilem, který byl navíc rozšířen o aminokyseliny L-leucin, L-glutamin a taurin pro zlepšení anabolického prostředí. Přidáno trávicí enzymy papain a bromelain zajišťují bezproblémové strávení bílkovin a maximální využití živin.

  • podporuje růst svalů a urychluje regeneraci
  • špičková kvalita bílkovinného zdroje
  • vysoká biologická hodnota proteinu
  • výborný aminokyselinový profil
  • bezproblémová stravitelnost
  • lahodná chuť

Scitec 100% Whey Protein Professional obsahuje přibližně 10% intaktní bílkovinné frakce imunoglobulinu, která podporuje imunitní system. Bílkoviny jsou zdrojem důležitých aminokyselin a dusíku, které jsou nezbytné pro množení tkání a jejich udržování v těle. Syrovátkové bílkoviny získané z mléka jsou kompletními bílkovinami, protože zajišťují pro organismus všechny potřebné aminokyseliny.

Syrovátkový protein má také schopnost podporovat produkci glutathionu, což je nejsilnější přirozený antioxidant v lidském těle. 100% Whey Protein Professional obsahuje quadrapeptidy, které mají prokazatelný účinek na tlumení bolesti svalů. Dále se vyznačuje nízkým obsahem laktózy a je obohacen o leucin, taurin a glutamin.

Doporučené dávkování

Rozmíchejte 1 dávku (30 g = 3/4 odměrky) v 250 - 300 ml vody nebo mléka a užijte kdykoliv podle potřeby 1 až 3 krát denně. Doporučujeme užít mezi jídly, před nebo / a po tréninku.

Upozornění: 

Produkt není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Před užíváním konzultujte se svým lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Produkt nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Skladujte na suchém, chladném a tmavém místě, mimo dosah dětí.

Koncentrát syrovátkové bílkoviny (emulgátor: sójový lecitin), který obsahuje bílkovinné frakce laktoglobulinu, laktoferinu, laktalbuminu a imunoglobulinu, jahodovou aroma, regulátor kyslosti- monohydrát kyseliny citronové, chlorid sodný, barvivo: beetroot red, L-glutamin, sladidla: acesulfam-K, sukralóza, L-leucin, zahušťovadlo: xanthanová guma, syrovátkový izolát (emulgátor: sójový lecitin), výtažky bromelainu z Ananas comosus (1200 GDU / g), výtažky papainu z Carica papaya (1.5 FIP U / mg), dextróza.

Tabulka nutričních hodnot
RVH% *
Energetická hodnota 469 kJ / 112 kcal 6%
tuky 2 g 3%
z toho nasycené 0,7 g 4%
sacharidy 1,4 g 1%
z toho cukry 1,4 g 2%
bílkoviny 22 g 44%
sůl 0,41 g 7%
Amino Acid Matrix 1300 mg **
L-Leucin 100 mg **
L-Glutamin 210 mg **
taurin 990 mg **
Směs trávicích enzymů 24 mg **
bromelain 12 mg **
papain 12 mg **

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Scitec 100% Whey Protein Professional 500 g

Scitec 100% Whey Protein Professional 500 g

Whey Protein Professional od společnosti Scitec Nutrition obsahuje 73 % proteinů, kde základním surovinovým zdrojem je výhradně mléčná syrovátka.

Podobné produkty