Katalog produktů
Nové
TITANUS mořský collagen Zobrazit větší

TITANUS Mořský Collagen 250 g – 55 dní

Aktuálně jsme jediní na trhu, kdo nabízí v jedné dávce 4,5g prémiového rybího kolagenu v kombinaci s vitamínem C, K2 a a kyselinou hyaluronovouObjevte sílu tohoto množství, které omlazuje pokožku a podporuje zdraví vlasů, nehtů, kloubů a kostí. Cena za  dávku je 18 Kč.

Více informací

201 ks

980 Kč

38,94 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

960 Kč 38,16 €

cena po bezplatné registraci

931 Kč 37,00 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS Mořský Collagen 250 g – 55 dní

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

TIT_COLL_M_250_PO

Nový produkt

Přírodní pomocník pro vaši krásu i zdraví

Kolagen si naše tělo umí od narození samo vytvářet. Čím jsme ale starší, tím se jeho produkce zpomaluje, až se nakonec úplně zastaví. K tomu dochází zhruba od 25. roku života, kdy se také začínají projevovat první známky stárnutí a bolesti těla.

Bojuj s vráskami, unavenou kůží, padáním vlasů, lámáním nehtů a s bolestí kloubů nebo svalů efektivně – zevnitř. S naším mořským kolagenem TITANUS doplníš do svého těla potřebné množství kolagenu a můžeš se těšit na skvělé a viditelné výsledky. 

Na co je dobrý rybí kolagen? 

Mořský kolagen prospívá nejen tvému zevnějšku, ale podporuje také tvé vnitřní zdraví. Sportovcům tak pomáhá předcházet zraněním nebo urychlit jejich hojení.

  • Zlepšuje pružnost a hydrataci pokožky.

  • Redukuje vrásky a omezuje tvorbu nových.

  • Chrání kůži při opalování.

  • Pomáhá předcházet vzniku strií a celulitidy.

  • Urychluje hojení ran a zlomenin.

  • Vyživuje vazivo a chrupavku.

  • Regeneruje a posilňuje klouby.

  • Zlepšuje kvalitu spánku.

  • Zpevňuje a vyživuje vlasy a přispívá k jejich růstu.

  • Urychluje růst nehtů a snižuje jejich lámavost.

  • Napomáhá produkci kreatinu, který podporuje tvorbu svalové hmoty.

Proč vsadit na mořský kolagen TITANUS?

  1. Náš rybí kolagen je vyroben z kvalitních přírodních surovin bez umělých náhražek.

  2. Pro lepší vstřebávání obsahuje navíc také vitamín C a vitamín K2. 

  3. Pro lepší účinek a zářivější pleť jsme do kolagenu přidali kyselinu hyaluronovou.

  4. Chutná jako pomerančová limonáda, takže si jeho konzumaci vychutnáš a ještě doplníš pitný režim. 

  5. Nevoní rybinou, ale citrusově – jako čerstvě oloupaný pomeranč.

  6. Balení 250 g ti vydrží necelé 2 měsíce.

Proč je rybí kolagen lepší než hovězí? 

Bioaktivní mořský kolagen se po konzumaci vstřebává v těle až 1,5× efektivněji než jiné druhy kolagenu. Má nízkou molekulární hmotnost, takže se dostane do všech oblastí, kde je kolagen potřeba. Je šetrný k životnímu prostředí, protože se vyrábí z rybí kůže, kostí a šupin, které se v potravinářském průmyslu nespotřebují a jsou považovány za odpad.

Pro koho je mořský kolagen vhodný? 

Mořský kolagen je zdrojem kolagenu typu I, který v našem těle tvoří 80–85 %. Jeho doplňování je tak vhodné pro každého bez ohledu na pohlaví, kdo si chce prodloužit mladistvý vzhled a pohybovat se i ve vyšším věku bez problémů. Všeobecně se doporučuje začít s užíváním kolagenu ve věku 25–35 let. Pozdě ale není nikdy.

Doplněk stravy není vhodný pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy by pak měly užívání rybího kolagenu konzultovat s lékařem.

Jak užívat mořský kolagen?

Balení mořského kolagenu TITANUS obsahuje 55 dávek. Doporučená denní dávka je 4,5 g, tedy jedna odměrka, která je součástí balení. Smíchej jednu odměrku prášku se 150 ml vody nebo džusu, nech chvilku odstát a vypij.

UPOZORNĚNÍ

Mořský kolagen v prášku nezalévej perlivou vodou, jinak bude nápoj šumět a znehodnotíš jeho účinky.

Jak skladovat rybí kolagen?

Skladuj mimo dosah dětí a slunečních paprsků při teplotě od 6 °C do 25 °C. Nevystavuj produkt mrazu a vlhkosti. 

Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavři. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness – to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy. 

účinné látky: peptidy rybího kolagenu, kyselina hyaluronová (sodná sůl), kyselina askorbová — vitamín C, vitamín K

pomocné látky: maltodextrin, kyselina citronová, sladidla: sukralóza a acesulfam K, aroma: pomeranč, barvivo: riboflavin

Tabulka nutričních hodnot v 1 dávce 4,5 g (1 odměrka)
Energetická hodnota (kcal) 15
Energetická hodnota (kJ) 63
Bílkoviny 3,1 g
Sacharidy 0,55 g
z toho cukry 0,035 g
Sůl 0,02 g
Peptidy rybího kolagenu 3240 mg
Kyselina hyaluronová 135 mg
Kyselina askorbová - vitamín C 225 mg
Vitamín K2 0,045 mg
08.03.2024

Doporučuji

100%

Skvělý a chutný Collagen, ranní tradice a už je to i vidět na obličeji, vlasy lepší, nehty pevné.Klouby nebolí.Překvapivě rychlý účinek.Já tedy doporučuji.Obchod super, bleskově dodání a super komunikace.Jana

10.01.2024

Recenze byla napsána na Heureka.cz

100%

Výborná chuť, rozpustnost

09.01.2024

Recenze byla napsána na Heureka.cz

100%

Od firmy Titanus jsem vyzkoušel nejdříve vepřový kolagen, a když byl novinkou hovězí, tak i ten. Proto jsem si nemohl nechat ujít vyzkoušení i mořského kolagenu. Oproti oběma předchozím je mořský kolagen ochucený, takže se dá použít i jako samostatný osvěžující nápoj kdykoli během dne (vyzkoušel jsem jak se studenou vodou na osvěžení, tak s teplou vodou na způsob čaje - ne vroucí). Co se účinků týká, zatím jsem za to nejlepší považoval hovězí kolagen, tento mořský je (jak to za krátkou chvíli užívání sleduji) stejně účinný, možná o chlup lepší.

Velmi silný a účinný kolagen, takže stačí jen 1 odměrka denně, ve vodě se dobře rozpouští, ale zkusil jsem nasypat do pusy i v sypké podobě a nedusí. Příchuť není nikterak agresivní, ale spíš jemnější.

Nevýhody se mi hledají jen těžko, možná je to jeho vyšší cena, která může být vykompenzovaná kvalitou. A tím, jak se dávkuje méně, vydrží stejně nebo i více, jak jiné kolageny.

09.01.2024

TITANUS Mořský Collagen 250 g

100%

+Skvělá chuť
+Nejlepší forma kolagenu
+Funkční
+Snadné dávkování jednou denně
+Výborná rozpustnost
+Mořský zázrak

Nejlepší forma kolagenu pro všechny co ho mají nedostatek, nebo pro všechny se zvýšenou potřebou kolagenu. Já jsem se díky kolagenu zbavil bolesti kolen a proto mohu jednoznačně doporučit.

08.01.2024

Jana K.

100%

S klidným svědomím doporučuju!
Po dlouhé době pitelný kolagen, který je na trhu k mání.
I když je vyroben z ryb, tak typickou rybí pachuť jsem fakt necítila. Dokonce mi neskutečně chutná.
Už ho nějakou dobu poctivě piju, vždy ráno, hned když přijdu do práce – je to takový můj rituál a ač je to jen pět dní v týdnu, tak účinek jsem na sobě fakt pocítila.
Skutečně je to na vlasech i nehtech vidět.
Moc děkuju!!! :-)

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS Mořský Collagen 250 g – 55 dní

TITANUS Mořský Collagen 250 g – 55 dní

Aktuálně jsme jediní na trhu, kdo nabízí v jedné dávce 4,5g prémiového rybího kolagenu v kombinaci s vitamínem C, K2 a a kyselinou hyaluronovouObjevte sílu tohoto množství, které omlazuje pokožku a podporuje zdraví vlasů, nehtů, kloubů a kostí. Cena za  dávku je 18 Kč.

Hodnocení produktu

5/5

Podobné produkty