Katalog produktů
TITANUS Krill Oil prémium (60 kapslí) Zobrazit větší

TITANUS Krill Oil prémium (60 kapslí)

Krill Oil – Premium omega-3 je nová vylepšená receptura osvědčeného doplňku stravy, tvořící unikátní kombinaci mastných kyselin díky čemuž se tento znamenitý přípravek stává naprostou jedničkou na trhu.

Více informací

200 ks

439 Kč

17,42 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

430 Kč 17,07 €

cena po bezplatné registraci

417 Kč 16,55 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS Krill Oil prémium (60 kapslí)

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

TITAN_KRILLOIL_60

Nový produkt

Krill oil – mastné kyseliny 

Nová vylepšená receptura osvědčeného doplňku stravy, podporující celkovou regeneraci těla. Zlepšuje funkci důležitých orgánů, zejména pak mozku. KRILL OIL je vysoce koncentrovaný olej, extrahovaný z antarktického krillu Euphausia superba, drobných mořských živočichů bohatých na Omega-3 mastné kyseliny s dlouhými řetězci EPA & DHA, fosfolipidy a cholin, s Astaxantinem. 

  • Vyrobeno pro muže i ženy
  • Přispívá ke stabilní funkci srdce, mozku, kloubů, pokožky, očí a jater
  • Podporuje mentální výkon a kloubový aparát
  • 60 želatinových kapslí 

Doporučené dávkování:

Doporučená denní dávka činí 2 kapsle denně. Užívejte ráno po snídani, zapijte dostatečným množstvím tekutin.

Omezení: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy nebo pro osoby s nesnášenlivostí na některou ze složek. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Složení (ve 2 kapslích):

  • Olej z antarktického krillu Euphausia superba (1180 mg) – získávaný udržitelným lovem malých korýšů, výrazně napomáhá k regeneraci svalů
  • Fosfolipidy (660 mg) – patří mezi složené lipidy obsahující fosfor a jsou hlavní částí všech buněčných membrán spolu s glykolipidy, cholesteroly a bílkovinami. Pozitivně ovlivňují transport tuků.
  • Omega 3 (320 mg) – čistý rybí tuk - nasycené mastné kyseliny snižují hladinu cholesterolu
  • EPA & DHA (260mg) kyselina eikosapentaenová a kyselina eikosapentaenová příznivě ovlivňují imunitní systém
  • Astaxantin (120 mg) – přírodní karotenoid z řasy Haematococcus pluvialis. Antioxidant, který podporuje správnou funkci mozku a očí.
  • Cholin (82,5 mg) – (je bioaktivní látkou, která se dříve řadila mezi vitaminy skupiny B, ale vzhledem k tomu, že je částečně lidským organismem vytvářen, je nyní řazen mezi „kvazi-vitaminy“ nebo mezi „vitageny“, které na rozdíl od vitaminů mají pro organismus význam i jako stavební a energetické zdroje.)

Skladování:

Skladujte mimo dosah dětí a slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C.
Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.  

Výrobce: ADITIVA CZ s. r. o., Starochuchelská 29/6, 159 00 Praha 5, Česká republika

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness - to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy. 

Názor odborníka

Opravdu užitečný preparát, který velmi rád doporučuji našim zákazníkům, zejména pro jeho nezpochybnitelný dopad na správné fungování lidského těla. Podporuje regeneraci, zlepšuje funkce orgánů, očí a mozku. Snižuje srdeční onemocnění a pozitivní dopad má i na snížení hladiny cholesterolu. Mnohé studie prokazují že Omega 3 zvyšují množství spáleného podkožního tuku, zvyšují výkon a sílu, zároveň snižují riziko selhání svalu. Komplexně vyvážený produkt při dlouhodobém užívání ocení nejen vrcholový sportovci, ale všichni jedinci, kteří mají zájem o zdravý životní styl.

Aleš Lamka

Aleš Lamka, online trenér, absolutní mistr Evropy games classic bodybuilding

Tabulka nutričních hodnot ve 100 g ve 2 kapslích
Superba Boost Krill oil 100 g 1 180 mg
Fostolipidy min. 56 g min. 660 mg
Cholin min. 7 g min. 82,5 mg
Omega - 3 min. 27 g min. 320 mg
EPA & DHA min. 22 g min. 260 mg
Astaxantin min. 10 g min.120 µg

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS Krill Oil prémium (60 kapslí)

TITANUS Krill Oil prémium (60 kapslí)

Krill Oil – Premium omega-3 je nová vylepšená receptura osvědčeného doplňku stravy, tvořící unikátní kombinaci mastných kyselin díky čemuž se tento znamenitý přípravek stává naprostou jedničkou na trhu.

Podobné produkty