Katalog produktů

Extrifit AminoFree® Peptides - 400 g

AminoFree® Peptides je produkt obsahující extrémně silnou dávku volných aminokyselin (free form) s patentovanými peptidy PepForm®, které jsou velmi důležité pro růst a regeneraci svalů při intenzivním tréninku.

Více informací

3 ks

784 Kč

30,96 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

768 Kč 30,34 €

cena po bezplatné registraci

745 Kč 29,42 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Extrifit AminoFree® Peptides - 400 g

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Extrifit

Nový produkt

Extrifit AminoFree® Peptides

Jedná se o sofistikovanou kombinaci výhradně volných (free form) aminokyselin v plném aminospektru s naprosto novou a revoluční formou značkových peptidů PepForm. Tyto patentované peptidy jsou v produktu zastoupeny v masivní míře a jedná se o peptidy těchto nejdůležitějších aminokyselin: arginin PepForm®, glutamin PepForm®, leucin PepForm®, isoleucin PepForm®, valin PepForm®.

Plné spektrum výhradně volných aminokyselin s vysokou dávkou peptidů je velmi důležité pro růst a regeneraci svalů při intenzivním tréninku. Pozor, svaly se neskládají jen z BCAA, tedy suplementace pouze BCAA je chybou. Je nutné do svalů doplňovat všechny aminokyseliny! AminoFree® Peptides je produkt obsahující extrémně silnou dávku volných aminokyselin (free form) s patentovanými peptidy PepForm®. V jediné odměrce dodáte svému tělu 5296 mg free form aminokyselin a peptidů. V denní dávce (3 odměrky) plných 15 886 mg! Tato účinná směs je obohacena o synergicky působící vitamín B6 (pyridoxin) ve vysoce funkční vysoké denní dávce 250 % RHP a nejdůležitější regenerační minerály draslík a hořčík v optimalizované denní dávce 15 % RHP.

V denní dávce (3 odměrky) je obsaženo 15 886 mg aminokyselin!

  • 12 867 mg volných aminokyselin
  • 3021 mg peptidů PepForm®!
  • 5000 mg BCAA
  • 3000 mg glutaminu
  • 2500 mg amino nitro

Co jsou to volné aminokyseliny, jistě víte. Jsou to základní stavební látky bílkovin, ze kterých je složen lidský sval. V denní dávce tohoto produktu je obsaženo 5000 mg volných aminokyselin BCAA, 3000 mg volného glutaminu a 12 867 mg aminokyselin se specifickým účinkem, jako je arginin a citrulin, beta alanin a celé komplexní spektrum všech nezbytných volných aminokyselin. Účinek volných aminokyselin v AminoFree® PEPTIDES je umocněn obsahem 3200 mg PepForm® peptidů v denní dávce (tedy celých 1067 mg v jediné odměrce!). Jedná se o patentované peptidy PepForm® aminokyselin leucin, valin a isoleucin (tedy BCAA), dále o peptidy glutaminu a peptidy argininu. U peptidů těchto aminokyselin, jež jsou zásadní pro regeneraci a tvorbu svalové hmoty, je prokázána ještě lepší stabilita, stravitelnost a vstřebatelnost!

Unikátnost AminoFree® PEPTIDES:

  • kombinace volných aminokyselin a peptidů je daleko nejúčinnější
  • sypká forma našeho produktu je velmi praktická – můžete zvolit potřebnou dávku sami a nápoj můžete velmi snadno kdekoliv během chvilky připravit
  • možnost zakoupit jednotlivé dávky v samostatných sáčcích
  • aminokyseliny v této "free form & peptides" formě jsou skvěle stravitelné a využitelné
  • výrobek neobsahuje žádná pojiva jako tablety
  • žádné přidané sacharidy
  • žádné nastavování hmotnosti zbytečnými složkami – pouze aminokyseliny a peptidy
  • díky prakticky nulovému obsahu cukru a tuku je vhodný i pro ty, kdo usilují o minimalizaci podkožního tuku
  • výrobek obsahuje pouze přírodní barviva, tedy žádná zbytečná chemie!

Pro koho je produkt určen?

  • pro sportovce silových sportů pro svůj antikatabolický účinek - pokud chcete dosáhnout co nejvyššího silového výkonu, AminoFree® PEPTIDES ochrání vaše svaly při intenzivním tréninku před katabolismem a podpoří regeneraci po výkonu
  • pro všechny, kdo usilují o maximální svalový růst – směs aminokyselin a peptidů má anabolický efekt
  • pro všechny, kdo si chtějí zachovat svalovou hmotu a přitom vyrýsovat – jak kulturisté před soutěží, tak kondiční cvičenci
  • pro všechny sportovce silově-vytrvalostních disciplín, jako je třeba hokej, MMA, motorsport, box apod. – skvěle podpoří regeneraci na náročném sportovním výkonu

Doporučené dávkování:

Obsah odměrky rozmíchejte ve 100 ml vody.

Upozornění:

Doplněk stravy. Vhodné zejména pro sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím. 

L-leucin, L-glutamin, peptidy aminokyselin L-leucin, L-isoleucin a L-valin PepForm® - BCAA 2:1:1 Peptides, beta alanin, L-glycin, L-alanin, peptidy aminokyseliny L-glutamin PepForm® - Glutamine Peptides, peptidy aminokyseliny L-arginin PepForm® - Arginine Peptides, citran draselný, L-citrulin DL-malát, L-arginin báze, L-tyrosin, L-fenylalanin, L-threonin, citran hořečnatý, L-lysin HCl, L-valin, L-isoleucin, L-histidin, L-ornitin HCl, L-methionin, L-tryptofan, pyridoxin HCl

Přídatné látky:
kyselina citrónová (regulátor kyselosti), aroma, beta karoten (přírodní barvivo) pro příchutě: mango, tropické ovoce, broskev, pomeranč; extrakt z červené řepy (přírodní barvivo) pro příchutě: mango-ananas, meloun, broskev, malina; chlorofyl (přírodní barvivo) pro příchutě: mojito, jablko, kiwi; oxid křemičitý a E 900 (protispékavé látky), sukralóza (sladidlo)

Tabulka nutričních hodnot: 

6,7 g

energetická hodnota

81 kJ/19 kcal

bílkoviny

0,9 g

sacharidy

0,2 g

- z toho cukry

0,1 g

tuky

0 g

- z toho nasycené mastné kyseliny

0 g

vláknina

0 g

sůl

0,02 g

 Vitamíny a minerály:

20 g

vitamín B6

3,5 mg

draslík (citran draselný)

300 mg

hořčík (citran hořečnatý)

75 mg

celkem vitamínů a minerálů

378,5 mg

PepForm®

20 g

PepForm® peptidy L-glutaminu

800 mg

PepForm® peptidy L-argininu

800 mg

PepForm® peptidy L-leucinu

800 mg

PepForm® peptidy L-isoleucinu

400 mg

PepForm® peptidy L-valinu

400 mg

celkem peptidů BCAA

1600 mg

celkem PepForm® peptidů aminokyselin

3200 mg

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Extrifit AminoFree® Peptides - 400 g

Extrifit AminoFree® Peptides - 400 g

AminoFree® Peptides je produkt obsahující extrémně silnou dávku volných aminokyselin (free form) s patentovanými peptidy PepForm®, které jsou velmi důležité pro růst a regeneraci svalů při intenzivním tréninku.

Podobné produkty