Katalog produktů
Nové
Titanus_citrulline Zobrazit větší

TITANUS Citruline 500mg 120 kapslí

Pravidelné užívání tohoto doplňku stravy, jehož výsledky se dostaví v průběhu cca 10 dní, má za následek rozšíření tepen a žil, a tím pádem vyšší průtok krve, a to pro sportovce znamená jediné delší výdrž.

Více informací

123 ks

267 Kč

10,54 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

262 Kč 10,33 €

cena po bezplatné registraci

254 Kč 10,02 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS Citruline 500mg 120 kapslí

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

TIT_CITRU_120_VV

Nový produkt

Citrulin – až o 50 % více opakování?

Nabízí nepřehlédnutelný benefit v podobě oddálení únavy. Citrulin zvyšuje produkci oxidu dusnatého, čímž zajišťuje větší přísun kyslíku do svalů. Je vhodný jak pro silové, tak především pro vytrvalostní sporty. Tato neesenciální aminokyselina tvoří v drtivé většině velmi podstatnou složku předtréninkových suplementů a doplňků stravy podporující napumpování. Jeho užívání má za následek rozšíření tepen a žil, a tím pádem vyšší průtok krve, a to pro sportovce znamená jediné delší výdrž. Citrulin zlepšuje proteosyntézu, syntézu aminokyselin, a dokonce i syntézu kreatinu při cvičení. Dále má pozitivní vliv na produkci testosteronu a růstového hormonu, snižuje bolestivost svalů způsobenou těžkým tréninkem.

  • oddaluje svalovou únavu
  • je vhodný pro silové a vytrvalostní sporty
  • zvyšuje svalovou sílu při výkonu
  • snižuje únavu a bolest svalů
  • zlepšuje fyzický výkon
  • zvyšuje produkci oxidu dusnatého 
  • napomáhá k regeneraci svalů
  • výhodné balení 120 tobolek

Doporučené dávkování:

Doporučená denní dávka jsou 4 kapsle denně, ideálně 30 minut před fyzickým výkonem, zapijte dostatečným množstvím tekutin.

Omezení: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy nebo pro osoby s nesnášenlivostí na některou ze složek. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. 

Složení (v 1 kapsli 500mg):

  • L-Citrulin (500 mg) neesenciální aminokyselina ze spektra beta aminokyselin, která napomáhá oddálit svalovou únavu

Skladování:

Skladujte mimo dosah dětí a slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C.
Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.  

Výrobce: ADITIVA CZ s. r. o., Starochuchelská 29/6, 159 00 Praha 5, Česká republika.

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness - to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy. 

Názor odborníka

L Citrulin je aminokyselina, které je velmi oblíbená mezi sportovci pro své zajímavé účinky. Mezi ně hlavně patří zlepšení průtoku krve, což pomáhá lépe a rychleji dodávat živiny do našich svalů při výkonu. Zlepšuje žilnatost a napumpování. Snižuje hladinu kyseliny mléčné a zrychluje obnovu ATP, což přímo zlepšuje množství energii pro naše tvrdé výkony! Citrulin umí tréninku dodat něco navíc a posunout ho na vyšší úroveň!

Doporučuji 60 minut před výkonem 5-10g gramů pro maximální efekt!

Aleš Lamka

Aleš Lamka, online trenér, absolutní mistr Evropy games classic bodybuilding

Tabulka nutričních hodnot: ve 100 g v 1 kapsli
L – Citrulin 74,63 g 500 mg

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS Citruline 500mg 120 kapslí

TITANUS Citruline 500mg 120 kapslí

Pravidelné užívání tohoto doplňku stravy, jehož výsledky se dostaví v průběhu cca 10 dní, má za následek rozšíření tepen a žil, a tím pádem vyšší průtok krve, a to pro sportovce znamená jediné delší výdrž.

Podobné produkty