Katalog produktů
Je nám líto, ale prodej již skončil
Akce
Scitec Nutrition KING Creatine - 120 caps. Zobrazit větší

Scitec Nutrition KING Creatine - 120 caps.

Bioenergetický kreatinových Komplex, tobolky s obsahem kreatinu, vitaminu B3, L-argininu, L-lysinu, L-leucinu, kyseliny alfa-lipoové a alfa-ketoglutarátu, Více informací

Dostupnost: Produkt není na skladě v této variantě

449 Kč

17,77 €

510 Kč

20,19 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

440 Kč 17,42 €

cena po bezplatné registraci

427 Kč 16,88 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

Scitec Nutrition KING Creatine - 120 caps.

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Scitec Nutrition

62008_C_KING

Nový produkt

Podobné produkty

Bioenergetický kreatinových Komplex, tobolky s obsahem kreatinu, vitaminu B3, L-argininu, L-lysinu, L-leucinu, kyseliny alfa-lipoové a alfa-ketoglutarátu,

KING CREATINE je bioenergetická keratinovou komplexní formulí, která byla důsledně plánovaná pro podporu těla během fyzického výkonu, zvláště během tréninku s vysokou intenzitou!


 Náš 3 komponentní multi-kreatinový matrix zabezpečuje 4000mg i nejvíce vědecky zkoumanou formu kreatinu! Kreatin aplikován v takové dávce i na základě vědeckých studií podporuje výkon při cvicích s krátkým časem trvání s výbušnou silou, prováděných s velkou intenzitou, jako je například posilování nebo intervalový kardio trénink.


* Naši formuli jsme zkompletovali několika oblíbenými účinnými látkami, například aminokyselinami a alfa -ketoglutarát (AKG), komponentům Krebsova cyklu, který je jedním z cyklů tvorby energie v těle.


Niacin přispívá k následujícím příznivým fyziologickým účinkem *: Tlumení vyčerpanosti a pocitu únavy. - Normální tvorba energie-výměna látek. - Normální činnost nervového systému.


*Vědecky dokázané tvrzení povolené Evropským úřadem pro bezpečnost potravin (EFSA)



Dávkování
Doporučuje se užít 1 dávku (4 ks) kapslí King Creatine po tréninku, nebo ve dnech odpočinku před jídlem. Během plnící fáze je třeba vypočítat dávku pro organismus na základě poměru dávky k tělesné hmotnosti, a to v poměru 1/15. Vypočtenou denní dávku je potřebné pro organismus doplňovat v průběhu dne rovnoměrně. Po uplynutí pěti dnů je třeba užívat pro udržování hladiny pouze 1 dávku. V případě, že byste plnící fázi vynechali, zvolte hned od začátku formu užívání 1 dávky (4 ks) tobolek kreatinu.


Informace pro alergiky
Produkt může obsahovat stopy mléčných, sojových a vaječných bílkovin, lepku, a také oříšků!


Upozornění
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou vyvážené, pestré stravy a zdravého životního stylu! Skladujte mimo dosah dětí!

Nutrition information
Serving size: 4 capsules
Servings Per Container: 30
Amount per serving
RDA%
Amount per serving
RDA%
Vitamin B3 (Niacinamide) 2.5 mg 15.6%

Multi-Creatine Matrix providing 4000 mg †
Creatine Citrate 2000 mg † Creatine Phosphate 1000 mg †
MicronTec Micronized Creatine Monohydrate 1000 mg †

Support Matrix providing 543 mg †
L-Arginine Hydrochloride 200 mg † Alpha Lipoic Acid 100 mg †
L-Lysine Hydrochloride 100 mg † Alpha-Ketoglutarate Calcium (AKG) 40 mg †
L-Leucine 100 mg † Niacinamide 2.5 mg †


 



  • RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.


† RDA not established in the EU.

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

Scitec Nutrition KING Creatine - 120 caps.

Scitec Nutrition KING Creatine - 120 caps.

Bioenergetický kreatinových Komplex, tobolky s obsahem kreatinu, vitaminu B3, L-argininu, L-lysinu, L-leucinu, kyseliny alfa-lipoové a alfa-ketoglutarátu,