Katalog produktů

TITANUS vlašské ořechy (500 g)

Vlašské oříšky jsou bohaté na bílkoviny, zdravé tuky, vitamíny a minerální látky. Ze všech druhů ořechů mají dokonce nejvyšší množstvím omega-3 mastných kyselin a antioxidantů.

Více informací

25 ks

139 Kč

5,50 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

136 Kč 5,39 €

cena po bezplatné registraci

132 Kč 5,23 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS vlašské ořechy (500 g)

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

TITAN_VO_500

Nový produkt

Vlašské ořechy – podporuji správnou funkci mozku

Vlašské ořechy vnímáme jako naše místní plodiny, ořešáky se u nás objevili již před tisíciletími, ale svůj původ mají v Íránu. Jejich vysoký obsah omega-3 nenasycených mastných kyselin má pozitivní vliv na činnost mozku. Mozek se stejně jako vlašský oříšek převážně skládá z tuků, a navíc se oříšku až nápadně podobá.  Ve srovnání s ostatními ořechy jsou vlašáky nejvýznamnějším zdrojem antioxidantů. Výskyt polyfenolů, ALA omega-3, hořčíku a argininu v oříšcích jistě ocení každý zastánce zdravého životního stylu. Jejich nízký obsah sacharidů zase ocení zejména diabetici a vysoký poměr zdravých tuků a bílkovin sportovci. 

Vlašské oříšky jsou nedílnou a velmi oblíbenou součástí středomořské i české kuchyně. Výborně dochutí a dodá živiny zeleninovému salátu a smoothie. Jen tak samotné nebo spolu se sušenými jablky a švestkami poslouží jako výborná a zdravá svačina. 

  • lze použít jako přísadu do receptů a na vaření
  • obsahují značný podíl antioxidantů
  • certifikovaní dodavatelé surovin z celého světa
  • obsahují bílkoviny
  • suroviny té nejvyšší jakosti
  • hmotnost balení 500 g

Složení (v balení):

  • Vlašské ořechy (100 %) obsahují zdravé tuky, vlákninu, bílkoviny, vitamíny a minerální látky. Jsou bohaté především na vitamín E, melatonin a také polyfenoly, které patří k nejúčinnějším přírodním látkám působícím proti volným radikálům. Země původu Česko.

Omezení: Není určeno pro osoby s nesnášenlivostí na některou ze složek.

Skladování:

Skladujte mimo dosah slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C. Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness – to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy. 

100% jádra vlašských ořechů.

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2 587 kJ / 618 kcal
Tuky: 59 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 3,4 g
Sacharidy: 9,9 g
z toho cukry: 1,1 g
Vláknina: 6,7 g
Bílkoviny: 24 g
Sůl: 0 g

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS vlašské ořechy (500 g)

TITANUS vlašské ořechy (500 g)

Vlašské oříšky jsou bohaté na bílkoviny, zdravé tuky, vitamíny a minerální látky. Ze všech druhů ořechů mají dokonce nejvyšší množstvím omega-3 mastných kyselin a antioxidantů.

Podobné produkty