Katalog produktů
TITANUS Caffeine & Synephrine (100 kapslí) Zobrazit větší

TITANUS Caffeine & Synephrine (100 kapslí)

Kofein jednoznačně patří k nejpopulárnějším a nejrozšířenějším stimulantům na světě. Je vhodný pro všechny, kteří se potřebují plně soustředit, zvýšit pozornost a bdělost.

Více informací

100 ks

210 Kč

8,33 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

206 Kč 8,17 €

cena po bezplatné registraci

200 Kč 7,92 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS Caffeine & Synephrine (100 kapslí)

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

TIT_CS_100

Nový produkt

Caffein & Synephrine 200 mg– zvyšuje soustředěnost

Velmi efektivní kombinaci těchto dvou látek potvrdila v poslední době řada studií. Největší přínos tohoto skvělého produktu je především ve stimulaci výkonu a také při pálení nadbytečných tuků.

Caffein neboli kofein je mezi kulturisty, sportovci, ale i běžnými lidmi nejrozšířenější a zároveň nejčastěji využívaný stimulant. Působí na nervovou soustavu a oddaluje pocit únavy a vyčerpání. 200 mg kofeinu, které obsahuje jedna kapsle se rovná zhruba 4 až 5 šálkům kávy. Výrazně zvyšuje soustředěnost, a to až na 15 hodin. Synefrin pak napomáhá k pálení tuků štěpením a redukuje hmotnost. Ve sportovní výživě patří k základní výbavě pro všechny, co opravdu tvrdě makají.

  • výrazně zvyšuje koncentraci
  • zvyšuje výkonost
  • stimuluje nervový systém
  • účinně odstraňuje únavu
  • přispívá k redukci tuků
  • využívá tukové zásoby jako zdroj energie
  • dávka obsahuje až 200 mg kofeinu

Doporučené dávkování:

Doporučená denní dávka je 1 kaple 30 min před sportovním výkonem. Nutno zapít dostatečným dostatečným množstvím tekutin.

Omezení: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy nebo pro osoby s nesnášenlivostí na některou ze složek. Není náhradou pestrou stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku

Složení (v jedné kapsli):

  • Kofein (200 mg) – je alkaloid, který stimuluje centrální nervovou soustavu a srdeční činnost.
  • Synefrin (10 mg) – je extrakt z rostliny Citrus aurantium, zvané také hořký pomeranč. Svým chemickým složením je podobný efedrinu a pseudoefedrinu, látkám, které jsou využívány jako doplňky stravy při hubnutí. 

Skladování:

Skladujte mimo dosah dětí a slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C.
Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.

Výrobce: NUTRISTAR s. r. o., Starochuchelská 29/6, 159 00 Praha 5, Česká republika

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness – to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy. 

Názor odborníka

Když jsem v dietě a není síla, není energie, hledám cokoliv, co mi můžeme pomoci nahodit lepší náladu, zlepšit a zrychlit výkon! Kofein a Synefrin to splňuje – je to vlastně jenom jednoduchá sloučenina dvou velmi účinných látek v jedné tabletě, která pomůže zlepšit metabolismu, spalování tuku a tím trochu rychleji v dietě dojít do cíle a pořádné formě! Osobně tyto dvě látky používám před kardio tréninkem, protože je to opravdu jen jedna jednoduchá tableta a můžu jít na věc. Komplexnější produkt jako je Rise and Shine si nechávám před nejtvrdšími tréninky ve fitku.

Aleš Lamka

Aleš Lamka, online trenér, absolutní mistr Evropy games classic bodybuilding

Tabulka nutričních hodnot: ve 100 g v 1 kapsli
Energetická hodnota 218 kcal/925 kj 1,14 kcal/4,8 kj
Bílkoviny 19,2 g 0,1 g
Sacharidy 33,65 g 0,18 g
(z toho cukry) 32,7 mg 0,17 mg
Sůl  0,01 0 g
Tuky 0 g 0 g
Vláknina 0 g 0 g
Kofein 38,46 g 200 mg
Synefrin 1,92 g 10 mg

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS Caffeine & Synephrine (100 kapslí)

TITANUS Caffeine & Synephrine (100 kapslí)

Kofein jednoznačně patří k nejpopulárnějším a nejrozšířenějším stimulantům na světě. Je vhodný pro všechny, kteří se potřebují plně soustředit, zvýšit pozornost a bdělost.

Podobné produkty