Katalog produktů

TITANUS směs jader ořechů (500 g)

Přemýšlíte, na které ořechy máte největší chuť? Dejte si je všechny najednou! Ořechová směs loupaných i neloupaných mandlí, kešu, pekanů, para a lískových ořechů tvoří neodolatelnou kombinaci.

Více informací

96 ks

189 Kč

7,51 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

185 Kč 7,36 €

cena po bezplatné registraci

180 Kč 7,14 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS směs jader ořechů (500 g)

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

TITAN_SJO_500

Nový produkt

Směs jader ořechů – ideální kombinace

Vyváženou a výživnou kombinací jader ořechů a mandlí si můžete vychutnat jako zdravou svačinku na zahnání hladu nebo jako součást připravovaných pokrmů. Přidáním Vašeho oblíbeného druhu sušeného ovoce si ze směsi oříšků můžete vytvořit Vaši osobní směs ořechů a ovoce na cesty, do práce nebo na mls. Vysoký obsah vlákniny a důležitých vitamínů a minerálů.

  • lze použít jako přísadu do receptů
  • obsahuje zdravé tuky
  • certifikovaní dodavatelé surovin z celého světa
  • obsahuje bílkoviny a důležité minerály a vitamíny
  • suroviny té nejvyšší jakosti
  • hmotnost balení 500 g

Složení (v balení):

  • Mandle natural (25 %) díky vysokému obsahu nenasycených tuků mají pozitivní vliv na hladinu LDL cholesterolu v těle. Bílkoviny, vápník, železo, omega 3 a 6 nenasycené mastné kyseliny, vláknina, hořčík, zinek, měď, mangan a vitamín E z mandlí dělají královny zdravých potravin. Země původu USA.
  • Mandle loupané (21 %) najdeme v nich více než 50 % tuků. Skládají se především ze zdraví prospěšných mononenasycených (34 %) a polynenasycených (11 %) mastných kyselin. Země původu USA.
  • Kešu (21 %) polovinu tuků v oříšcích tvoří zdravé mononenasycené tuky. Dále v nich nalezneme širokou škálu minerálních látek, hořčíku, vápník, fosfor a draslík. Ze stopových prvků je v kešu zastoupen selen, měď a železo. Země původu Indie.
  • Lískové ořechy (21 %) jsou loupané za studena a nejsou nijak jinak tepelně zpracované, tudíž si uchovávají komplexní a vyvážený poměr všech užitečných látek, jako jsou vitamíny skupiny B, vitamín E, hořčík, fosfor a další. Dodají tělu pořádnou dávku energie, což jistě ocení každý sportovec. Země původu Gruzie.
  • Para ořechy (7 %) jsou do směsi přidané především kvůli jejich výborné sladké chuti a šťavnatosti. Spolu s oříšky, brusinkami a rozinkami tvoří vyváženou svačinku, a to nejen nutričně, ale i chuťově. Země původu Čína.
  • Pekanové ořechy (5 %) vzhledem připomínají české vlašáky. Obsahují až 10 % bílkovin, a navíc jsou pekany bohatým zdrojem provitaminu A, vitaminu B, draslíku, vápníku, železa a fosforu. Pouhých pět pekanových ořechů obsahuje asi šestinu doporučené denní dávky zinku. Země původu USA.

Omezení: Není určeno pro osoby s nesnášenlivostí na některou ze složek.

Skladování:

Skladujte mimo dosah slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C. Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness – to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy. 

mandle jádra natural, jádra lískových ořechů, mandle jádra loupané, jádra kešu ořechů, jádra para ořechů, jádra pekanových ořechů.

Nutriční hodnoty / 100 g
Energetická hodnota: 2545,6 kJ / 609,9 kcal
Tuky: 51,5 g
z toho nasycených: 5,2 g
Sacharidy: 19,4 g
z toho cukry: 3,9 g
Bílkoviny: 16,1 g
Vláknina: 7,5 g
Sůl: 0 g

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS směs jader ořechů (500 g)

TITANUS směs jader ořechů (500 g)

Přemýšlíte, na které ořechy máte největší chuť? Dejte si je všechny najednou! Ořechová směs loupaných i neloupaných mandlí, kešu, pekanů, para a lískových ořechů tvoří neodolatelnou kombinaci.

Podobné produkty