Katalog produktů
Maca Zobrazit větší

TITANUS Maca Peruánská 500 mg - (120 kapslí)

Napomáhá zlepšit vaši duševní pohodu a náladu, snížit depresi a úzkost, zejména u žen v menopauze. Snižuje stres a úzkost a zvyšuje fyzickou odolnost. Díky své vysoké energetické a nutriční hodnotě dodává energii a povzbuzuje organismus.

Více informací

93 ks

398 Kč

15,73 €

Získejte lepší cenu za věrnost:

390 Kč 15,41 €

cena po bezplatné registraci

378 Kč 14,94 €

při objednávce
nad 3 000 Kč

Historie ceny

TITANUS Maca Peruánská 500 mg - (120 kapslí)

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Titanus supplements

TITAN_MACA_120

Nový produkt

Maca – královna And

Superpotravina, královna And, přírodní viagra? Tento úžasný doplněk stravy má mnoho přívlastků a faktem je, že i vědecky podložených. Extrakt z kořene z této rostliny, která je pěstovaná 3 500 metrů nad mořem v peruánských andách, má blahodárné účinky na náš nervový systém. Napomáhá zlepšit vaši duševní pohodu a náladu, snížit depresi a úzkost, zejména u žen v menopauze. Snižuje stres a úzkost a zvyšuje fyzickou odolnost. Díky své vysoké energetické a nutriční hodnotě dodává energii a povzbuzuje organismus. Je vhodná na zvýšení koncentrace, zlepšení paměti a uvolnění mysli. Maca je oblíbeným doplňkem mezi kulturisty a sportovci. Pomáhá zvýšit sportovní výkon, nabírat svaly, zvyšovat sílu, nabírat energii a zlepšovat výkonnost při cvičení.

  • Podporuje libido
  • Neobsahuje konzervanty
  • Zvyšuje tělesnou výkonnost
  • Podporuje psychiku
  • Dodává energii při těžké fyzické aktivitě
  • Snižuje problémy s erekcí
  • výhodné balení 120 tobolek

Doporučené dávkování:

Doporučená denní dávka je 2-4 tablety. Užívejte v průběhu celého dne, zapijte dostatečným množstvím tekutin.

Omezení: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy nebo pro osoby s nesnášenlivostí na některou ze složek. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Složení (v 1 tobolce):

  • Extrakt z kořene rostliny Maca (500 mg) pozitivní dopad na hormonální a imunitní systém

Skladování:

Skladujte mimo dosah dětí a slunečních paprsků. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25 °C.
Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným skladováním a použitím. Minimální trvanlivost a číslo šarže je uvedeno na obalu.  

Výrobce: ADITIVA CZ s. r. o., Starochuchelská 29/6, 159 00 Praha 5, Česká republika.

O značce Titanus

Nejvyšší možná kvalita a zároveň kompletní nabídka sortimentu v oblasti kulturistiky a fitness – to je Titanus, ryze česká značka nabízející výživu, doplňky a oblečení. Na tuzemském trhu úspěšně fungujeme od roku 2014 a postupně expandujeme do dalších zemí. Název značky odkazuje na dokonalost antických bohů, které vám díky našim produktům můžete přiblížit i vy. 

Názor odborníka

Kořen z rostliny maca má pro naše tělo spoustu zajímavých benefitů. Nejenže bude zlepšovat množství energie, zlepšovat náladu a tím podpoří naše sportovní výkony, což si určitě všichni přejeme – pomůže nám dokonce zlepšit i libido, což ocení náš partner. Jedním z dalších benefitů je zlepšení mozkových funkcí, zejména přemýšlení a učení. Obecně bych doporučil brát něco mezi 3-5 gramy denně buď v podobě tablet, anebo prášku, který lze následně přimíchat do proteinových kaší dle našich chutí.

Aleš Lamka

Aleš Lamka, online trenér, absolutní mistr Evropy games classic bodybuilding

Tabulka nutričních hodnot: ve 100 g v 1 tobolce
Extrakt z kořene rostliny Maca 10:1 74,63 g 500 mg

V této chvíli zde není žádná recenze.

Recenze jsou převzaté z portálu Heureka.cz a řídí se jejich podmínkami. Ostatní recenze ověřujeme ručně spárováním s objednávkou.

Napsat recenzi

TITANUS Maca Peruánská 500 mg - (120 kapslí)

TITANUS Maca Peruánská 500 mg - (120 kapslí)

Napomáhá zlepšit vaši duševní pohodu a náladu, snížit depresi a úzkost, zejména u žen v menopauze. Snižuje stres a úzkost a zvyšuje fyzickou odolnost. Díky své vysoké energetické a nutriční hodnotě dodává energii a povzbuzuje organismus.

Podobné produkty